Üdvözlök mindenkit Bocs, ha valakitől loptam, de tetszett.

N

os, kezdjük mindjárt rögtön az elején. Bár a Webcímböl is rájöhettél  volna már, de ha nem sikerült, bemutatkozom:

Kanegér

vagyok. Családom régi múltra tekinthet vissza. Nevemet 1994-ben kaptam, melyet általános és nem dokumentált jellemzöim formáltak.

Köszönöm kérdésed, ivarérett vagyok.

 

Míg bizonyíthatóan elso alomból származó leányom a Törpeszörnyeteg” és a Nekérdezzhülyeségetmertfáradtvagyok”, valamint egyetlen fiam a „Nemszabad”,ill. a „Teszedlemerráverekakezedre” nevet kapta, addig második  leányom a „Guminyúl” és  „Apaapetramegintpofáraesett”néven nevezendo. Mivel kimondásuk minden alkalommal túl hosszú idot venne igénybe, ezért megmaradtunk az általános „Héteott” elnevezésnél. Garantáltan mindhárom hallgat rá.

Hogy mi a célom?

Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy tapasztalatot szerezzek az élet és információ labirintusában. Nem a napjainkban divatos Warez-vadászok, telefon buherátorok, MP3 töltögetők, SEX imádók kiszolgálása a feladatom, hanem inkább szeretném megadni mindenkinek azt, amire egy mai értelemben vett információéhes embernek szüksége van. Legyen ez muvészet, irodalom, technikai információk, újdonságok, tippek az élethez, vagy bármi…..

 

Ajánlom ezt a lapot mindazoknak, akiknek VAN véleményük bármiről, VAN humorérzékük, VAN szépérzékük, és nem utolsó sorban rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, ami a jelen világban egy kicsit kihalóban van.

 

Köszö”NET” tel: Orült Kanegér

Ps:….Ja és szeretem a Tündéreket és a Békákat is …… J

2005-07-23.ŕ2007-02-19 ŕFolyt.köv.

 

C
S
Ü
T
Ö
R
T
Ö
K
5
J
A
N
U
Á
R
2
0
2
3
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1
2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.