Kanegér

... Magamról - Másoknak

ūüĒČVakrandi

Meghallgathatod F√ľredi Kriszti√°n elŇĎad√°s√°ban.

 

 
 

Kedveskéim!

Imm√°ron k√∂zel egy √©ve, hogy szemtelen m√≥don szemmelver√©s √°ldozata vagyok, mint tudj√°tok. Mivel a facebook is azt mondta friss√≠tsem az √°llapotomat, √≠gy most megteszem. A k√©rd√©sre hogy „Hogy vagy?” A v√°lasz…

Ma, miközben a munkámat végeztem egyfolytában az az érzésem volt, hogy valaki figyel.

√ďvatosan h√°tra n√©ztem……√©s megpillantottam az arc√°t a gyenge f√©nyben. Gy√∂ny√∂rŇĪ volt. √ögy 10 m√©terre tŇĎlem, a g√©pek √°rny√©k√°ban. Nem mozdult, csak b√°mult r√°m hatalmas, t√°gra nyitott szemekkel. Egyenesen, rezzen√©stelen arccal. Intettem neki, de nem reag√°lt. Egy kicsit zavarba ejtett az az √°that√≥ tekintet, amivel m√°r hossz√ļ percek √≥ta fix√≠rozott. L√°ttam rajta, tetszem neki. Az a hossz√ļ haj…K√©k szem…..

H√ļsz percig tartott. Ekkor √ļgy gondoltam, – lesz, ami lesz alapon -, kapcsolatba l√©pek vele. Odaki√°ltottam: – K√°v√©zol velem? De nem j√∂tt v√°lasz. A g√©pek zaja mindent elnyomott. Megism√©teltem, most hangosabban: K√°v√©zunk? V√°lasz most sem volt. A koll√©g√°m odaj√∂tt √©s megk√©rdezte kinek kiab√°lok.

– Neki. Megh√≠vtam k√°v√©ra… mutattam a nem olyan messzi t√°volba……

√öjabb 10 perc kellett, hogy a koll√©ga egy nagy levegŇĎt vegyen. Seg√≠tek- mondta -, majd k√©z√©n fogva odak√≠s√©rt hozz√°‚Ķ.

Ott volt. Teljes szépségében, még mindig engem nézett azokkal a nagy szemeivel. Mosolygott rám….

Az automata rekl√°mfel√ľlet√©rŇĎl.

2018

0

Vélemény, hozzászólás?